3565 poze   291723 vizite
Albume
1 - CONTACT   Filmulete Youtube cu animalele mele1 - DE VANZARE2 - Poveste despre pasiune prietenie si colegialitate3 - Ciobanescul Romanesc Corb4 - Paza pasaretului   Caini5 - Câini de oi din comuna Rau Alb - Dambovita6 - Diverse   Gastele calugarite de la Skansen7 - Lucrari d-ale mele8 - Ratusca buclucasaA - GAINIA1 - Faverolles Salmon - Deutsche Lachshuehner - RASA MEA FAVORITA   Ani de munca cu Faverolles SalmonA2 - Pitice de CorbeancaA3 - Amintiri frumoase cu gainiA4 - Pitica hotarataB - GASTE - 2017   Gâște 2018 și 2019   Gaste 2020B1 - Gaste Embden - linie de productieB2 - Gaste Africane si ChinezestiB3 - Amintiri frumoase cu gaste   Mara - si ea o amintire frumoasaB4 - Gaste comuneB5 - Gaste indiene si calugarite plus alte speciiB6 - Consideratii personale asupra monogamiei gastelorB7 - Gâște Tula - Tula geese Tula Ganse   Gaste Tula 2021 - Tula geese Tula kampfganse Tula oieB8 - Gaste HolmogorB9 - Gasca romanesca autosexabilaC - RATE   C2 - Amintiri frumoase cu rateC1 - Rate lesesti - Warzenenten   ZburatoareaC3 - Rate pitice - Call duck - ZwergentenD - CURCIE - PORUMBEI   Amintiri frumoase cu porumbei   Articole cu si despre porumbei si rudele lor   Cafenii   Castanii de Craiova Craiovaer kastanienbrauner Tummler      Castanii de Craiova 2017   Ciungi de Bucuresti   Ciungi de Ploiesti   Gagii   Gusati Horseman   Gusati Pomeranieni   Jucatori bimotati ardeleni   Jucatori de Galati   Jucatori de Kiskunfelegyhaza   Jucatori de Taganrog   Negri codalbi   Negri trenati de Bucuresti      Negri turci 2017   Orbeteni   Rolleri de Cluj   Rostowi si Siberieni   Satineti si Blueti si Blondineti   Show Racer   Tippleri   Vargati   Voiajori   Voiajori de ornament   Voltati albi cu coada neagra si albastra   Voltati indieniF - Curtea cu pasari   Alte curtiK - DeseneL - LITERATURA DE SPECIALITATEL1 - Literatura - ornitologieL2 - Literatura despre animale in generalL3 - Literatura despre pasari de curteZ - EXPOZITIIZ 12 - Expoziția Națională București 2017Z 13 - Expo Pajura 2018Z 14 - Expo Europeană - Herning 2018Z 15 - Expo Pajura 2019Z 16 - Expo Breaza 2019Z 17 - Expozitia Nationala a Romaniei 2019Z 18 - Expo APOPE 2022Z 19 - Expoziția Naționala a României - Romexpo 2022Z 20 - Expo Pajura 2023Z 21 - Expoziția Naționala a României - Romexpo 2023Z 22 - Expo APOPE 2024Z 23 - Expo Pajura 2024Z1 - Expo Nationala Sighisoara 2012   Pasarile meleZ10 - Expozitia Nationala Bucuresti 2016   Brahma herminat inchisZ11 - Expo Pajura 2017Z12 - Expo Pajura Antipa 2018Z2 - Expo Europeana Leipzig 2012   Faverolele meleZ3 - Indagra 2013   Ciobanescul Romanesc Corb la IndagraZ4 - Expo Nationala Craiova 2013Z5 - Expozitia Nationala Bucuresti 2013   Prezentare Ciobanesti CorbiZ6 - Expo Locala Pajura 2013   Gainile meleZ7 - Expo Pajura 2015 - Romexpo   Pasarile mele la expo Pajura 2015Z8 - Expo nationala Lugoj dec 2015Z9 - Expo Pajura 2016

membru din 25 iulie 2011

A2 - Pitice de Corbeanca

Titlul este pitice de Corbeanca insa corect ar fi pitice de "Corbeanca" numai ca, din pacate, in titlul albumului nu poti folosi ghilimele. Nu vorbesc aici de o rasa ci despre niste gainuse pitice pe care le "cultiv" cu mare placere (deloc mai prejos decat pasarile de rasa).
Pt. ca-mi placeau mult (vazute in poze) am cumparat de la Mihaic o pereche de pitice provenite din combinatia Ohiki (tatal) - Sebright (mama). Rezultatul, o pasare armonioasa, cu coada lunga, seceri formidabile la cocos (mostenire de la japonezi), creasta batuta, fara incaltatura etc. De la Mariusc am mai primit un cocosel pui tomnatic si o gainusa provenita din aceeasi combinatie.
Cu acesta mica familie am plecat la "lupta" pt. a obtine o pasare cat mai mica la trup cu urmatoarele trasaturi:
- creasta batuta;
- coada mare (seceri mari la cocos dar nu atat de mari incat sa "mature" pamantul);
- fara barba, mot, incaltatura (aici eventual doar una foarte mica prezenta pe partea exterioara a fluierului);
- picior de lungime medie (nici foarte mic dat nici prea inalt), suficient cat pasarea sa nu aiba probleme pe timp de iarna sau timp ploios;
- penaj dur si lipit de trup;
- aripi mari in raport cu corpul, remige primare si secundare puternice (care ajuta pasarea sa zboare cu multa usurinta).
Referitor la culoare, cel mai mult imi place cea ancestrala (cu puternicul ei dimorfism sexual) insa nu exclud nici alte culori derivate din aceasta.
Nu tin la matca pasari cu creasta dreapta, aripi mici in raport cu corpul, coada scurta.
Foarte mare importanta la masculi o are cantecul. Imi place, la pitici, un cantec cat mai aproape de cantecul cocosilor salbatici indieni (stramosul tuturor raselor de gaini) ca si tonalitate insa ceva mai "lung" ca si durata.
Pe viitor, intentionez sa introduc si sange de Rosecomb (cocos) si Pitica Olandeza (daca gasesc) plus, desigur, Sebright (doar gaini).

Impresii generale:
- foarte rezistente ca tori metisii de altfel;
- extrem de putin pretentioase la conditiile de adapost si hrana. Desi au la dispozitie cotet prefera sa doarma in spatii cat mai deschise si cat mai sus cu putinta (punctele cele mai inalte insa nu sub cerul liber - de ex. in pomii din curte);
- zboara cu mare usurinta insa cu toate acestea sunt foarte atasate de curte. Dintr-un salt ar putea trece la vecini dar, odata ajunse la maturitate, nu mai parasesc perimetrul curtii; (doar puii mici ies prin gaurle plasei de la gard din cand in cand, ca orice pui de altfel)
- foarte outoare. Depun mai multe ponte pe an si cad closti de 3-4 ori insa, si asta consider un mare minus, ca o consecinta fireasca, pe cat sunt de bune closti pe atat sunt de rele mame in sensul ca parasesc puii de mici.
- clocesc doar in cuiburile lor, in locuri cat mai ascunse. Nu le place sa imparta cuibul. Daca le schimbi locul sau le iei zilnic ouale se desclocesc ori schimba cuibul. Sunt cat se poate de 'salbatice" din acest punct de vedere.
- crescute natural, de closca, sunt distante fata de om. Nu sperioase insa nu accepta contactul fizic. Eclozate la incubator, sunt deosebit de blande si cauta compania omului. Din nou, lucru cat se poate de firesc.
- cocosii sunt foarte toleranti intre ei (frati, tata - fii) insa mult mai putin toleranti cu alti cocosi. Desi mici, sunt niste gladiatori.
- cocosii mai batrani tind sa fie foarte "mamosi" cu puii foarte mici. Accepta ca acestia sa se culce sub aripile lor sau intre ei si mame.

Si ar mai fi atatea de spus! :))

Printre acestea atatea de spus se numara si faptul ca:
- deja suntem in anul al 7-lea al proiectului;
- gaina fondatoare se afla inca in curtea mea, are 9 ani si dupa fizic nu-i dai mai mult de 3 ani;
- am introdus deja sange de Rosecomb iar rezultatele obtinute au fost cele scontate;
- urmeaza sange de Sebright si o revenire la Ohiki pt. o generatie ca sa revigoram niste gene foarte importante;
- Pitica de Corbeanca a fost deja expusa in 2 expozitii de profil cu ajutorul asociatiei Pajura si, cu ajutorul lui D-zeu, va fi expusa si la o expozitie nationala.

In acest album, poze cu cateva exemplare (adulte, tineret sau pui)

Daca aveti pe acasa pasari asemanatoare cu cele expuse (nu uitati - creasta batuta, cat mai mici la trup, coada mare, fara incaltatura etc.), astept poze pe e-mail ciobanesc.corb@gmail.com .
...
...
....
....
prima tura a Fazanitei pe 2014
prima tura a Fazanitei pe 2014
familia
familia
cocosel
cocosel
puicuta
puicuta
tineret 2014
tineret 2014
Rose
Rose
cu creasta dreapta
cu creasta dreapta
puicute de Corbeanca
puicute de Corbeanca
puicuta
puicuta
alta puicuta
alta puicuta

Comentarii album • 243
Nume:



Sunt afișate ultimele comentarii. Vezi toate
Edi28 30 octombrie 2021  
Foarte frumoase! Felicitari pt munca depusa! Am si eu o pereche de gainuse pitice rustice,bune zburatoare, dar au creasta dreapta si gainusa are o incaltatura mica. www.sunphoto.ro/Edi28/Pereche_de_gainuse_pitice#
Răspunde Raportează
IonutB 16 august 2018  
Cele care au cazut primele , au cazut a 2 a oara closti?
Răspunde Raportează
CosminN 16 august 2018  
Da, majoritatea lor.
Răspunde Raportează
Ardeleanul 14 august 2018  
Ui´ numa ce-i hotărât! :))
Răspunde Raportează
CosminN 15 august 2018  
Este cam nervozo micuțul. :)
Răspunde Raportează
AlexandruRelu 28 aprilie 2018  
Succes cu puiuţii!
Răspunde Raportează
IonutB 22 aprilie 2018  
Doamneee la toata lumea clocesc piticile numa' la mine nu, aşa ceva.
Spor la puişori.
Răspunde Raportează
CosminN 22 aprilie 2018  
Mulțumesc, asemenea!
Alor tale le iei ouăle din cuiburi?
Răspunde Raportează
IonutB 22 aprilie 2018  
oua acumulate cu celelalte, dar le las constant cate 2 oua in cuibare.
Vad ca cloncane toate 3, sper ca pana weekend-ul viitor sa cloceasca macar 1.
Si mai am inca vreo 4 gaini mare care clocesc.
Răspunde Raportează
IonutB 22 aprilie 2018  
4 gaini mari care cloncanesc.
cred ca de la oboseala mi se trage :))
Răspunde Raportează
CosminN 22 aprilie 2018  
La pitice nu le mai lua ouăle. Lasă un cuib sa se acumuleze cat mai multe. Când vor strânge 12-15 oua vor cădea cloști.
Piticele nu sunt că găinile mari.
Unele nici nu cloncăne înainte. Pur și simplu într-o zi se așează la clocit și gata.
Nu le place sa fie deranjate sau sa le fie umblat la cuiburi.
Eu pe lângă cele din poze mai am văzut încă vreo 4 însă nu știu unde anume. Vor ieși ele cu puii.
Răspunde Raportează
IonutB 22 aprilie 2018  
Le-am mai pus cuiburi, dar sunt tinere, vad ca una a ouat deja intr-unul din ele, acel cuib era destinat bibilicii dar na :)) acolo i-a venit. O sa ii las ouale acolo, are 1 pana acu.
Răspunde Raportează
CosminN 29 martie 2018  
Din păcate pe el nu îl mai am dar am strănepoți d-ai lui.
Răspunde Raportează
negrulucian66 26 august 2017  
respect pentru modul in care reusiti sa prezentati aceste realizari frumoase!
Răspunde Raportează
alexandru180 16 iulie 2017  
Foarte frumoase,sa va traiasca!
Răspunde Raportează
Aqua9 9 mai 2017  
Interesant proiect...
Răspunde Raportează
CosminN 14 mai 2017  
Sa speram ca va fi incununat de succes.
Răspunde Raportează
hobbywan 28 decembrie 2016  
Caraghios negrul ala. Dupa fatsa, cred ca a participat si vreo broasca, la viol.
Răspunde Raportează
CosminN 28 decembrie 2016  
Are ochii bulbucati. Este un fel de bull-dog galinaceu.
Răspunde Raportează
Surugiuionut61 20 noiembrie 2016  
Am ceva acasa si zboara pe vertical 2_3 metri
Răspunde Raportează
nicu67 11 octombrie 2016  
F frumoase.
Răspunde Raportează
FabianMarian 7 octombrie 2016  
Ce frumoase sunt toate ,o minunatie ,saa va traiasca ,cate aveti?
Răspunde Raportează
CosminN 8 octombrie 2016  
Multumesc, la fel! Am destule.
Răspunde Raportează
PasariM 20 septembrie 2016  
Foarte frumosi!
Răspunde Raportează
CosminN 20 septembrie 2016  
Are doar cateva luni. Pe la 3-4 ani se va vedea cu adevarat.
Răspunde Raportează
mirceacraiova 19 septembrie 2016  
Vreau si io o pereche daca aveti de dat
Stima
Răspunde Raportează
CosminN 20 septembrie 2016  
Imi pare rau, nu am de vanzare.
Răspunde Raportează
mirceacraiova 19 septembrie 2016  
F frumosi
Răspunde Raportează
grozarazvan 19 septembrie 2016  
Super , cu astea chiar asteptam poze :)
Răspunde Raportează
CosminN 19 septembrie 2016  
:)
Răspunde Raportează
CosminN 19 septembrie 2016  
Sunt 2 albi (unul este in castron). Nu sunt frati cu ceilalti. Ei sunt ai altei closti (care nu este pitica de Corbeanca ci are sange de Sumatra) si sunt scosi mai tarziu.
Răspunde Raportează
dani83 19 septembrie 2016  
Interesant ca i-a acceptat. Eu am avut o closca la care am pus cativa pui scosi la o diferenta de doua zile si nu i-a primit.
Răspunde Raportează
CosminN 19 septembrie 2016  
Nu, fiecare sta cu mama lui numai ca puii se mai amesteca in timpul zilei.
Noaptea clostile dorm amandoua in acelasi cotet insa in colturi diferite.
Răspunde Raportează
CosminN 19 septembrie 2016  
Aici cei albi sunt cu mama lor: cosminn.sunphoto.ro/F_-_Curtea_cu_pasari/107757244
Ea are sange de Sumatra.
Răspunde Raportează
dani83 19 septembrie 2016  
Am inteles. Totusi e ingaduitoare daca ii accepta prin preajma, la mine nu se intampla nici asta. Nici un fel de pui nu avea accept in apropierea ei.
Răspunde Raportează
CosminN 20 septembrie 2016  
N-au nici o problema.
Răspunde Raportează
codindaniel 30 august 2016  
ff
Răspunde Raportează
Ardeleanul 2 august 2016  
Să-ți dea Domnul putere, să mergi până la capăt!
Răspunde Raportează
CosminN 2 august 2016  
Cu ajutorul lui D-zeu, anul asta le voi expune in cadrul nationalei.
Multumesc!
Răspunde Raportează
Iovanica2 19 aprilie 2016  
Sunt extraordinar de superbe!!
Sa va dea Dumnezeu multi puișori sănătoși!!
Răspunde Raportează
grozarazvan 19 aprilie 2016  
Se contureaza foarte bine rasa,bafta la pui ! :)
Răspunde Raportează
CosminN 19 aprilie 2016  
Dupa 6 ani de munca ar fi si cazul sa se contureze ceva.
Multumesc!
Răspunde Raportează
grozarazvan 19 aprilie 2016  
Eu am alta "viziune" asupra piticelor,dar daca o sa am vreodata spatiu sa tin separat,as tine si cateva de Corbeanca,sunt deosebiti cocosii!
Răspunde Raportează
ninuninulescu 19 aprilie 2016  
Frumoase de tot ! :) Cocoselul este o minune, forma si atitudinea spun totul despre el ! :)
Răspunde Raportează
CosminN 19 aprilie 2016  
Cocoselul este un tanar scos la sfarsitul anului trecut.
Este foarte bun si sper sa-mi faca treaba buna anul asta.
Răspunde Raportează
Iovanica2 4 martie 2016  
Pe fazanita o mai aveti?
Răspunde Raportează
CosminN 4 martie 2016  
Da, desigur.
Răspunde Raportează
Iovanica2 4 martie 2016  
Si pe cea care a clocit pe ascuns o mai aveti?
Răspunde Raportează
CosminN 4 martie 2016  
Nu, pe ea nu o mai am dar am fiice din ea.
Răspunde Raportează
Iovanica2 4 martie 2016  
Sunt de rasa?
Răspunde Raportează
CosminN 4 martie 2016  
Sunt "rasa" mea. Neomologata inca.
Răspunde Raportează
Iovanica2 4 martie 2016  
Le mai aveti?
Răspunde Raportează
Iovanica2 4 martie 2016  
Sunt superbe!Minunat de frumoase!Le mai aveti?daca da mai puneti va rog poze cand vor clocii.
Răspunde Raportează
CosminN 4 martie 2016  
Pe unele le mai am, pe altele din pacate nu.
Voi mai posta poze.
Răspunde Raportează
ninuninulescu 5 februarie 2016  
Superbe de tot ! :)... Sa-ti traiasca sa ai noroc de ele ! Cocoseii sunt minunati !
Răspunde Raportează
CosminN 5 februarie 2016  
Chiar in acest weekend am 2 exemplare in cadrul expozitiei noastre.
Multumesc!
Răspunde Raportează
john2015 5 februarie 2016  
fain!
Răspunde Raportează
gutani 24 ianuarie 2016  
frumoase . sa va traisca
Răspunde Raportează
CosminN 24 ianuarie 2016  
Multumesc, la fel!
Răspunde Raportează
grozarazvan 24 ianuarie 2016  
cosminn.sunphoto.ro/A2_-_Pitice_de_Corbeanca/105400448 El imi place la culoare,dar la forma,soarece jr e mai frumos :)
Răspunde Raportează
CosminN 24 ianuarie 2016  
Si cel care are culori mai vii (mai roscat) va forma ocoada mai mare insa in timp.
Acestor cocosi le creste coada mereu, an de an mai bogata cu seceri mai lungi.
Răspunde Raportează
grozarazvan 24 ianuarie 2016  
Inteleg...atunci astept si evolutia lui :)
Răspunde Raportează
daniell 24 ianuarie 2016  
Superbe,iar Soarecele "senior" este superb.
Asteptam sa evolueze si juniorul !
Răspunde Raportează
CosminN 24 ianuarie 2016  
Multumesc!
Răspunde Raportează
moldovan 24 ianuarie 2016  
sa acomodat bantamu ? face oua? sorasa a inceput deja
Răspunde Raportează
CosminN 24 ianuarie 2016  
S-a acomodat foarte repede ajutata de cocoselul tanar cu care apare in poza.
Nu oua incat insa nici nu ii cer asta avand in vedere gerurile de chiar minus 24-26 grade pe care le-a indurat in unele nopti.
Răspunde Raportează
moldovan 24 ianuarie 2016  
sa fie cu noroc si spor la pui
Răspunde Raportează
CosminN 24 ianuarie 2016  
Multumesc, asemenea!
Răspunde Raportează
Barbeanu 11 ianuarie 2016  
Foarte faine Corbencele! În special îmi plac masculii, cu cozile alea impresionante (cu adevărat cu "seceri formidabile"). Mai demult, văzând imaginea asta (la rândul ei formidabilă!!!):
cosminn.sunphoto.ro/1_-_CONTACT/74238351
am crezut că apare în ea ceva care are "acțiuni" (genetice) de la Sumatra. Cum nu mă pricep, la Ohiki nici măcar nu m-a dus gândul. Oricum, varianta asta de pitică mi se pare mai frumoasă decât ambele rase de proveniență. Mult spor (pt. o cât ai bună bază de selecție) & mult succes în munca de ameliorare și fixare!
Răspunde Raportează
CosminN 11 ianuarie 2016  
Am intrat cu bune si rele in al 6-lea an de selectie. Am spre exemplu o gaina la matca de 8 ani varsta. Fondatoarea de linie.
Lucrez intens si sper sa fie din ce in ce mai bine. Din 10 pui scosi insa imi ies 1-2 cu creasta dreapta si/sau cu incaltatura foarte mica. Asta inseamna ca mai am de lucru serios pana voi ajunge la 10 din 10 cu creasta dreapta si fara incaltatura deloc (ca sa dau un exemplu banal).
Desi mai am un colabortor de nadejde, sunt in stadiul in care mai imi trebuie macar unul care sa urmeze intocmai indicatiile mele in selectie.
Răspunde Raportează
CosminN 11 ianuarie 2016  
Cu creasta batuta am vrut sa spun insa am gresit din graba.
Răspunde Raportează
Barbeanu 12 ianuarie 2016  
Păi, foarte bune rezultate, zic... Eu, cu bărbencele, am intrat în al 26-lea an de... conservare. Habar n-am cât o să mă mai țină treaba asta... De-a lungul timpului am avut 2 forme constante, cu câteva variațiuni fiecare. Problema e că nu reușesc să le omogenizez. În principal din vina mea, asta. Mereu mă atrage câte o nouă apariție a câte unui "element de atracție". Faptul îmi distruge orice strategie.
Suplimentar, nu mă ajută nici priceperea. De când le-am izolat reproductiv, încep să dea exemplare cu defecte.
În fine, e posibil să nu depășesc vreodată faza de conservare... deși sper mai mult. Vedem ce-mi va rezerva anul ăsta. În Lotul II nu am reușit să reproduc nimic încă.
Răspunde Raportează
andreicj 10 ianuarie 2016  
superbe!
Răspunde Raportează
CosminN 10 ianuarie 2016  
Mersi!
Răspunde Raportează
petrisor 22 noiembrie 2015  
Unul mai fain ca altul.
Cati ai in total (cocosi) ?
Răspunde Raportează
CosminN 22 noiembrie 2015  
Mari nu mai am decat juniorul in curtea mea. Pe la rude am dat din ei.
Am insa puii pe care abia astept sa-i vad mari.
Răspunde Raportează
petrisor 22 noiembrie 2015  
Nici pe soarece ?
Răspunde Raportează
CosminN 22 noiembrie 2015  
Bietul Soarece nu mai este din vara.
Un accident .....
Răspunde Raportează
petrisor 22 noiembrie 2015  
Saracul, era asa rar in tara si aspectul unic... pacat.
Răspunde Raportează
CosminN 22 noiembrie 2015  
Din fericire am fii d-ai lui asa ca nu i s-au pierdut genele.
Răspunde Raportează
petrisor 23 noiembrie 2015  
Dar oare nu aduce si la noi in tara nimeni ohiki ?
Răspunde Raportează
CosminN 23 noiembrie 2015  
Soarece nu era Ohiki, doar avea, printre altele, sange din aceasta rasa.
Răspunde Raportează
petrisor 23 noiembrie 2015  
Da, m-am prins din descriere dar ar fi frumos sa avem si noi in tara originali.
Răspunde Raportează
CosminN 23 noiembrie 2015  
Eu puteam sa am o astfel de familie insa nu ma intereseaza cresterea rasei Ohiki.
Răspunde Raportează
petrisor 23 noiembrie 2015  
De unde ca vreau eu ? :)
Eu am luat acum 2 ani de la cineva de aici de pe site oua dar putine ca am mai luat de la alte rase iar cele de ohiki mi-au fost unele stricate si unele cu pui mort din cauza incubatorului.
Răspunde Raportează
CosminN 23 noiembrie 2015  
In urma cu vreo 3 ani un fost coleg de asociatie a adus din Germania Ohiki (atat gaini cat si cocosi). Le puteam lua pe toate si nu costau o avere.
Nu mi-au trebuit insa.
Rasa este una pretentioasa atat ca si vitalitate cat si ca si conditii de crestere. La vremea aceea imi ajungeau Faverolele, nu ma mai puteam lega la cap si cu alte "belele".
Răspunde Raportează
petrisor 23 noiembrie 2015  
Eu am vrut sa mai cumpar dar nu le mai avea nici cel de la care luasem oua.
As fi interesat la orice ora daca as avea ocazia, in limita calitatii desigur.
Răspunde Raportează
Dragos88 22 noiembrie 2015  
Soarece jr are un an ?
Răspunde Raportează
CosminN 22 noiembrie 2015  
Da, este unul dintre cocoseii de anul trecut.
Pe la 4 ani va arata asa cum vreau eu, ca si tac-su de altfel.
Răspunde Raportează
CosminN 24 octombrie 2015  
Faine si ale vietnamezilor.
Ceva mai "cazute" (mai orizontale) si cu alt tip de cap dar, oricum, frumoase.
Sa nu uit; daca cumva, intamplator, vezi prin curtea vr-unui vecin d-al tau, vreo pitica cu sange din cocosul tau de Ohiki, da-mi de veste.
I-o cumpar omului indiferent de varsta pe care o are pasarea. Singurele cerinte sunt sa aiba creasta batura si sa fie neincaltata.
Răspunde Raportează
mihaic 24 octombrie 2015  
gainile astea au ajuns pe cele mai bune mainii, au avut mare noroc
Răspunde Raportează
CosminN 24 octombrie 2015  
Gainusa de la tine are si acum pui mici.
Culmea, desi scosi atat de tarziu, astia par sa fie cei mai buni din anul asta.
Au avut ele noroc dar si eu am avut noroc ca le-am primit.
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.