3345 poze   211980 vizite
Albume
1 - CONTACT   Filmulete Youtube cu animalele mele1 - DE VANZARE2 - Poveste despre pasiune prietenie si colegialitate3 - Ciobanescul Romanesc Corb4 - Paza pasaretului   Caini6 - Diverse   Gastele calugarite de la Skansen7 - Lucrari d-ale mele8 - Ratusca buclucasaA - GAINIA1 - Faverolles Salmon - Deutsche Lachshuehner - RASA MEA FAVORITA   Ani de munca cu Faverolles SalmonA2 - Pitice de CorbeancaA3 - Amintiri frumoase cu gainiA4 - Pitica hotarataB - GASTE - 2017   Gâște 2018 și 2019   Gaste 2020B1 - Gaste Embden - linie de productieB2 - Gaste Africane si ChinezestiB3 - Amintiri frumoase cu gaste   Mara - si ea o amintire frumoasaB4 - Gaste comuneB5 - Gaste indiene si calugarite plus alte speciiB6 - Consideratii personale asupra monogamiei gastelorB7 - Gâște Tula - Tula geese Tula Ganse   Gaste Tula 2021 - Tula geese Tula kampfganse Tula oieB8 - Gaste HolmogorC - RATE   C2 - Amintiri frumoase cu rateC1 - Rate lesesti - Warzenenten   ZburatoareaC3 - Rate pitice - Call duck - ZwergentenD - CURCIE - PORUMBEI   Amintiri frumoase cu porumbei   Articole cu si despre porumbei si rudele lor   Cafenii   Castanii de Craiova Craiovaer kastanienbrauner Tummler      Castanii de Craiova 2017   Ciungi de Bucuresti   Ciungi de Ploiesti   Gagii   Gusati Horseman   Gusati Pomeranieni   Jucatori bimotati ardeleni   Jucatori de Galati   Jucatori de Kiskunfelegyhaza   Jucatori de Taganrog   Negri codalbi   Negri trenati de Bucuresti      Negri turci 2017   Orbeteni   Rolleri de Cluj   Rostowi si Siberieni   Satineti si Blueti si Blondineti   Show Racer   Tippleri   Vargati   Voiajori   Voiajori de ornament   Voltati albi cu coada neagra si albastra   Voltati indieniF - Curtea cu pasari   Alte curtiK - DeseneL - LITERATURA DE SPECIALITATEL1 - Literatura - ornitologieL2 - Literatura despre animale in generalL3 - Literatura despre pasari de curteZ - EXPOZITIIZ 12 - Expoziția Națională București 2017Z 13 - Expo Pajura 2018Z 14 - Expo Europeană - Herning 2018Z 15 - Expo Pajura 2019Z 16 - Expo Breaza 2019Z 17 - Expozitia Nationala a Romaniei 2019Z1 - Expo Nationala Sighisoara 2012   Pasarile meleZ10 - Expozitia Nationala Bucuresti 2016   Brahma herminat inchisZ11 - Expo Pajura 2017Z12 - Expo Pajura Antipa 2018Z2 - Expo Europeana Leipzig 2012   Faverolele meleZ3 - Indagra 2013   Ciobanescul Romanesc Corb la IndagraZ4 - Expo Nationala Craiova 2013Z5 - Expozitia Nationala Bucuresti 2013   Prezentare Ciobanesti CorbiZ6 - Expo Locala Pajura 2013   Gainile meleZ7 - Expo Pajura 2015 - Romexpo   Pasarile mele la expo Pajura 2015Z8 - Expo nationala Lugoj dec 2015Z9 - Expo Pajura 2016

membru din 25 iulie 2011

Z9 - Expo Pajura 2016

Expozitia judeteana 5-7 februarie 2016 OTOPENI

Expozitie de pasari si animale de rasa organizata de Asociatia crescatorilor de pasari si animale de rasa Bucuresti si Ilfov PAJURA


Si in acest an, Asociatia Pajura a aratat ca este o forta in lumea crescatorilor de pasari din Romania.
O expozitie care poate rivaliza cu orice alta expozitie organizata de orice alta asociatie din tara.
Specii, rase si varietati diversificate expuse la Otopeni in acest weekend, cu pasari de o reala valoare.

Ca o premiera nationala indraznesc sa spun, anul acesta Pajura a aratat palmipedelor respectul cuvenit oricarei specii de pasari (nu doar gainilor) astfel ca ratele si gastele au fost expuse in custi individuale, adecvate dimesiunilor lor, putand fi admirate in adevarata lor splendoare.
Au fost expuse palmidepe de o valoare incontestabila raportat la standardele speciilor, raselor si varietatilor lor de culoare.

Nu voi insista asupra rezultatelor pasarilor expuse de mine (Faverolles, Pitice de Corbeanca, Rate pitice, Rate Alergatoare Indiene, Rate lesesti, Gaste de Nil si Gaste Africane plus un mascul de potarniche de stanca - o mica vedete) pentru ca, dupa cum lesne se poate vedea pe albumul meu, niciodata nu m-am laudat cu poze infatisand cupe, diplome sau medalii. Eu le consider strict de uz personal.

Voi face doar 2 paranteze:

- sper ca, cu ocazia acestei expozitii, orice vizitator iubitor de rate pitice a putut vedea cum arata cu adevarat o rata pitica, in standard, de buna calitate (nu spun de foarte buna calitate ca sa nu par lipsit de modestie). Am adus in acest sensmai multe exemplare printre care si un exemplar produs al meu 100%, care de altfel a si obtinut cel mai mare punctaj dintre toate palmipedele expuse;

- vreau sa felicit pe colegul de sunphoto Paulus pentru superba rata leseasca neagra pe care a produs-o si pe care am expus-o eu la Otopeni. De altfel, femela cu cel mai mare punctaj, egala cu campionul speciei (doar ca, potrivit regulamentelor expozitiilor, intotdeauna, la punctaje egale, masculul primeaza femelei).
O rata leseasca de o frumusete rapitoare.


Cat priveste marea mea iubire - Faverolles Salmon, am expus o singura gaina care a venit, si-a facut treaba (ca in fiecare an) si va merge inapoi acasa. ;)P.S. - scuze pt. calitatea pozelor insa au fost facute cu telefonul. Sper sa fac si unele mai bune.
..........................
nr. 1 femele lesesti; Produs Paulus, expus CosminN
nr. 1 femele lesesti
peruanul; Produs Undercover07, expus CosminN
peruanul
pitica femela 2; 100% CosminN
pitica femela 2
negru salbatic
negru salbatic
Nr. 1 sectia palmipede; 100% CosminN
Nr. 1 sectia palmipede

Comentarii album • 21
Nume:codindaniel 26 aprilie 2016  
ff
Răspunde Raportează
nirolfghiran 8 februarie 2016  
Frumoase exemplare,poate ma lipesc si eu de ceva boboci anul acesta/(:
Răspunde Raportează
CosminN 12 februarie 2016  
Doamne ajuta sa fie boboci destui si, mai ales, buni calitativ. Ca degeaba sunt multi daca nu sunt si buni.
Răspunde Raportează
nirolfghiran 13 februarie 2016  
Pai ceva boboci de la ratoiul lesesc,ca altceva nu ma tenteaza
Răspunde Raportează
paulus 8 februarie 2016  
Felicitari! La anul poate vor fi si mai multe.
Răspunde Raportează
CosminN 8 februarie 2016  
Multumesc!
Sa speram ca vor fi din ce in ce mai multe si mai diversificate.
Răspunde Raportează
MihaiDan 7 februarie 2016  
Felicitari ptr pasarile ce le detineti..
Bafta in continuare!
Răspunde Raportează
CosminN 7 februarie 2016  
Multumesc, asemenea!
Răspunde Raportează
CosminN 7 februarie 2016  
dinosaurus.sunphoto.ro//EXPO_OTOPENI_2016/pagina3 si pe pagina 2 a aceluiasi album.
Răspunde Raportează
CosminN 7 februarie 2016  
Poze cu pasarile expuse de mine, pe contul unui coleg de sunphoto:
mihaidan.sunphoto.ro/5_Expozitie_Pajura_Otopeni_2016/pagina10
Răspunde Raportează
MAIDINROMANIA 7 februarie 2016  
Felicitări (pt. tot)!
Răspunde Raportează
CosminN 7 februarie 2016  
Multumesc frumos!
Răspunde Raportează
Toderas 7 februarie 2016  
Ratoiul negru este cel mai interesant, iar pentru tine este si mai special prin felul lui.
Răspunde Raportează
CosminN 7 februarie 2016  
Ratoiul negru este deja ca o emblema.
Răspunde Raportează
dieter 7 februarie 2016  
Piticile , si restul lumii ?
Răspunde Raportează
CosminN 7 februarie 2016  
In toata lumea (U.K., S.U.A. etc.) in expozitiile de palmipede, in general, ratele pitice sunt vedetele incontestabile.
Răspunde Raportează
dieter 7 februarie 2016  
Ma refeream la cele de " Corbeanca " - tip gaina
Răspunde Raportează
CosminN 7 februarie 2016  
Gaini, rate, orice specie ar fi, piticele domina expozitiile.
Răspunde Raportează
2000robert 6 februarie 2016  
Azi am fost contracronometru si nu am apucat sa te felicit pt aportul adus la promovarea palmipedelor in tara noastra.FELICITARI
Răspunde Raportează
CosminN 6 februarie 2016  
Cred ca le meritam amandoi si mai cred ca trebuie sa facem in continuare tot ce putem pt. a promova palmipedele la reala lor valoare.
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.