3345 poze   211989 vizite
Albume
1 - CONTACT   Filmulete Youtube cu animalele mele1 - DE VANZARE2 - Poveste despre pasiune prietenie si colegialitate3 - Ciobanescul Romanesc Corb4 - Paza pasaretului   Caini6 - Diverse   Gastele calugarite de la Skansen7 - Lucrari d-ale mele8 - Ratusca buclucasaA - GAINIA1 - Faverolles Salmon - Deutsche Lachshuehner - RASA MEA FAVORITA   Ani de munca cu Faverolles SalmonA2 - Pitice de CorbeancaA3 - Amintiri frumoase cu gainiA4 - Pitica hotarataB - GASTE - 2017   Gâște 2018 și 2019   Gaste 2020B1 - Gaste Embden - linie de productieB2 - Gaste Africane si ChinezestiB3 - Amintiri frumoase cu gaste   Mara - si ea o amintire frumoasaB4 - Gaste comuneB5 - Gaste indiene si calugarite plus alte speciiB6 - Consideratii personale asupra monogamiei gastelorB7 - Gâște Tula - Tula geese Tula Ganse   Gaste Tula 2021 - Tula geese Tula kampfganse Tula oieB8 - Gaste HolmogorC - RATE   C2 - Amintiri frumoase cu rateC1 - Rate lesesti - Warzenenten   ZburatoareaC3 - Rate pitice - Call duck - ZwergentenD - CURCIE - PORUMBEI   Amintiri frumoase cu porumbei   Articole cu si despre porumbei si rudele lor   Cafenii   Castanii de Craiova Craiovaer kastanienbrauner Tummler      Castanii de Craiova 2017   Ciungi de Bucuresti   Ciungi de Ploiesti   Gagii   Gusati Horseman   Gusati Pomeranieni   Jucatori bimotati ardeleni   Jucatori de Galati   Jucatori de Kiskunfelegyhaza   Jucatori de Taganrog   Negri codalbi   Negri trenati de Bucuresti      Negri turci 2017   Orbeteni   Rolleri de Cluj   Rostowi si Siberieni   Satineti si Blueti si Blondineti   Show Racer   Tippleri   Vargati   Voiajori   Voiajori de ornament   Voltati albi cu coada neagra si albastra   Voltati indieniF - Curtea cu pasari   Alte curtiK - DeseneL - LITERATURA DE SPECIALITATEL1 - Literatura - ornitologieL2 - Literatura despre animale in generalL3 - Literatura despre pasari de curteZ - EXPOZITIIZ 12 - Expoziția Națională București 2017Z 13 - Expo Pajura 2018Z 14 - Expo Europeană - Herning 2018Z 15 - Expo Pajura 2019Z 16 - Expo Breaza 2019Z 17 - Expozitia Nationala a Romaniei 2019Z1 - Expo Nationala Sighisoara 2012   Pasarile meleZ10 - Expozitia Nationala Bucuresti 2016   Brahma herminat inchisZ11 - Expo Pajura 2017Z12 - Expo Pajura Antipa 2018Z2 - Expo Europeana Leipzig 2012   Faverolele meleZ3 - Indagra 2013   Ciobanescul Romanesc Corb la IndagraZ4 - Expo Nationala Craiova 2013Z5 - Expozitia Nationala Bucuresti 2013   Prezentare Ciobanesti CorbiZ6 - Expo Locala Pajura 2013   Gainile meleZ7 - Expo Pajura 2015 - Romexpo   Pasarile mele la expo Pajura 2015Z8 - Expo nationala Lugoj dec 2015Z9 - Expo Pajura 2016

membru din 25 iulie 2011

Z 14 - Expo Europeană - Herning 2018

04.11.2018 - ziua mea de naștere.
In timp ce unii își pregătesc grătarul, tortul și alte asemenea atunci când serbează ziua de naștere, anul acesta, eu mi-am pregătit copiii inaripati pentru plecarea la evenimentul anului în materie de expoziții avicole.
Din 3 in 3 ani se desfășoară expoziția europeană de păsări și animale mici iar anul acesta are loc la Herning, in Danemarca.
Am trimis o colecție de 4 gâște chinezesti (3+1), păsări producție proprie din 2017.
Producția din 2018 este mult, mult mai buna calitativ însă întotdeauna lenea și prostia se plătesc. Nu am inelat bobocii rezultați anul acesta prin urmare nu i-am putut trimite pe ei la europene.
Nu am așteptări deosebite de la păsările trimise însă, într-o competiție, cel mai important este sa participi.
Prin grija lui Marius Visan, căruia trebuie sa ii mulțumesc în mod deosebit, condițiile de transport sunt de 5 stele. Rămân dator Marius!

Drum bun să aveți și Doamne ajută!

youtu.be/acFZbH9Up2I

youtu.be/z71Ky1F0nmA

.....................
Fiecare pasare ambalata individual
Fiecare pasare ambalata individual
Pana la locul de întâlnire
Pana la locul de întâlnire
Pentru o călătorie lina
Pentru o călătorie lina
Gata îmbarcate in masina de transport
Gata îmbarcate in masina de transport
Condiții de 5 stele
Condiții de 5 stele
Gascan + gasca
Gascan + gasca
Pereche
Pereche
Celelalte 2 gaste
Celelalte 2 gaste
2 femele
2 femele
Gascan; Nu contest nimic insa un singur lucru nu pot înțelege.
Gascan
Fisa gâscă 1; Cum naiba, conform regulamentului de arbitraj, ...
Fisa gâscă 1
Gâscă 2; ... la păsările de 91-92 puncte, pe fisele de arbitraj, cea mai completata rubrica, ....
Gâscă 2

Comentarii album • 63
antonmi 8 decembrie 2018  
Salut! Am dus aceleași găini de wyandotte barat pitic care la europeană au luat între 92-90 puncte la expoziția națională a Ungariei de la Budapesta și au luat punctaj între 97-94. Există o explicație!
Raportează
CosminN 8 decembrie 2018  
Salut și felicitări!
Întotdeauna există o explicație. ;)
Raportează
antonmi 12 noiembrie 2018  
Felicitări pentru participare! În general este un lucru constructiv pentru expozițiile viitoare să participi dar din analiza punctajelor am fost arbitrati mult si dupa țară de origine. Majoritatea campionilor au fost nemți și danezi . Adevărat că au dus si f.multe păsări dar majoritatea punctajelor românești (cu mici exceptii) au fost de 90-92. În expozițiile noastre ar fi avut lejer 93-95. Mergem mai departe cu pasiunea și sperăm cândva să avem niște păsări pe care oricine le va arbitra sa nu aibă cum să nu le recunoască adevărata valoare.
Raportează
Ardeleanul 21 noiembrie 2018  
Nu sunt de acord în totalitate cu d-voastră, ci doar până la un anumit punct..am avut și noi campioni, deci nu putem spune c-o fost ”cu dedicație”. Poate suntem noi prea subiectivi, de asta ni se pare.
Raportează
antonmi 21 noiembrie 2018  
Cei mai mulți campioni au fost la rase românești pe care străinii nu le au, iar la brahma prefer să mă abțin (crescătorii vechi ai acestei rase știu mai bine.......)
Raportează
CosminN 21 noiembrie 2018  
100% de acord cu tine Mihai!
Și eu daca trimiteam 12 porumbei din rasa Vărgat românesc din cei peste 30 pe care ii am, ieșeam dublu campion european (individual și colecție).
;)
Raportează
Ardeleanul 21 noiembrie 2018  
Ați văzut păsările pe viu(Brahma), de ziceți ”prefer să mă abțin”? Eu am avut Brahma expuse, ar trebui să fiu și mai ...intrigat, pentru eventuale nereguli, nu?!
Raportează
antonmi 21 noiembrie 2018  
Succes in expozițiile următoare!
Raportează
CosminN 12 noiembrie 2018  
Mulțumesc, asemenea!
Nu vreau sa pară că sunt vulpea care nu ajunge la struguri. Spun din capul locului, și un prieten îmi este martor (a expus și el 8 păsări la europene), că eu am dat că și prognostic, punctaje începând cu 90 pct. (pentru gascan, care nu era programat pentru europene, el a fost o soluție de ultim moment ca sa pot face echipa) și terminând cu 94 pct pentru o gâscă care chiar este buna. Dar, mai mult știam că nu voi lua pentru că, din lene și prostie, nu am inelat anul asta bobocii (care sunt mult mult mai buni calitativ decât părinții).
Așadar, îmi merit soarta. Însă, per total, cel puțin cazul meu, arbitrajul a fost o mizerie iar acum pot sa o spun clar și răspicat pentru că expoziția s-a încheiat. Nu pot completa fisa de arbitraj doar cu calități, o cerință și un mic defect și să dai păsării 92 pct. Nu așa spune regulamentul EE că se arbitrează. Vorbim pe litera regulamentului nu povesti.
Deci, sunt perfect de acord cu tine că RO-ul de pe inel a contat in minus. Însă, la fel sunt de acord că trebuie să muncim până îi vom obliga sa ne recunoască meritele prin păsările expuse.
Raportează
Ardeleanul 21 noiembrie 2018  
La a tale ai pronosticat bine, la alealalte , pe care nu le-ai văst pe viu, ai dat greș :))
La anu cumperi inele, din vreme :D
Raportează
CosminN 22 noiembrie 2018  
Dovada că, așa cum susțin mereu (inclusiv la câini), arbitrajul nu se face pe poze. :)
Desi, și la acelea despre care zici, am dubii că am dat gres cu adevărat. ;)
Raportează
soseco 12 noiembrie 2018  
Domnule Cosmin,treaba cu RO-ul de pe inelele pasarilor a contat fff putin ptr jegurile de danezi,nemti,belgieni,olandezi...etc...ptr ca toate natiile astea gunoaie sunt NATIONALISTI.....1000%...nu ca noi romanii..care nu stim cum sa ne lingusim si sa-i mai "pupam" in fundulet cand vin pe meleagurile noastre....pe cand noi mergem la ei,ne privesc cu superioritate si dispret...dar cu diplomatie....!!!...credeti-ma ca nu vorbesc baliverne....seara placuta..!!!
Raportează
soseco 12 noiembrie 2018  
ps...sa fiu intales...treaba cu ro-ul ineleleor pasarilor..!!...pasarile au contata fff putin ptr ei...la asta ma refeream...ptr ca automat acele pasari au venit din Est Europa si intotdeauna ptr ei in mentalitatea si creierul lor...sunt mai inferioare fata de alte pasari din Deutch,Östereich,France,Holland,Belgique...etc..si alte natii West Europene agreate de ei...!!!..credeti-ma ptr ca traiesc de 8 ani printre ei...!!
Raportează
soseco 11 noiembrie 2018  
super expozitie...de ce sa nu avem curajul de a participa la expozitii internationale..??..credeti ca in strainatate sunt extraterestii care cresc pasari...??..credeti-ma ca am fost la 2 expoziti in strainatate si pot spune ca suntem si noi destul de departe cu ce pasari am vazut in RO...bravo tuturor romanilor care au participat la aceasta expo....!!!!
Raportează
CosminN 12 noiembrie 2018  
Nu suntem cu nimic mai prejos decât ei. Asta sa fie clar!
Raportează
ozstef 10 noiembrie 2018  
Felicitari , important e ca ai avut curajul sa participi e un inceput bun pentru tine ca si crescator .
Raportează
CosminN 11 noiembrie 2018  
Mulțumesc! Nu este prima expoziție europeană la care particip. Acum 6 ani, la Leipzig, an expus găini din rasa Faverolles.
Anul acesta însă este pentru prima dată când niste gâște 100% producție românească participa la europene.
Raportează
adrianclaudiu 9 noiembrie 2018  
Felicitări pentru rezultate!
Raportează
CosminN 9 noiembrie 2018  
Nu merit nicio felicitare!
Am scris câteva cuvinte la descriere pozelor.
Raportează
adrianclaudiu 9 noiembrie 2018  
Nu mai fi modest, ști bine ca cele de anul acesta sunt mult mai bune ca cele prezentate în expo ;)
Raportează
dieter 8 noiembrie 2018  
La multi ani si succes in continuare !
Raportează
CosminN 8 noiembrie 2018  
Mulțumesc, asemenea îți doresc!
Raportează
Aqua9 7 noiembrie 2018  
Bravo Cosmin!. Un adevarat profesionist. Respect.
Raportează
CosminN 7 noiembrie 2018  
Profesionist eram daca aveam punctaje de varf.
Am exact punctajele pe care le-am anticipat (cu o singura excepție).
Dar, trebuia să particip că sa știu exact care este nivelul și dpdv al arbitrilor străini, profesioniști în domeniu.
Mulțumesc oricum!
Raportează
Aqua9 7 noiembrie 2018  
Profesionist in sens de implicare respectiv dedicare. Rezultatele sunt doar o consecinta a implicarii pe termen mai lung.
Raportează
Ardeleanul 7 noiembrie 2018  
Important e curajul de a participa, drept.
Baftă!
Raportează
CosminN 7 noiembrie 2018  
S-avem amândoi. ;)
Raportează
MAIDINROMANIA 7 noiembrie 2018  
La mulți ani!
Raportează
CosminN 7 noiembrie 2018  
Asemenea îți doresc!
Raportează
yonchesint 6 noiembrie 2018  
Anu trecut o fost expozitia europeana de tineret an germania
Raportează
CosminN 7 noiembrie 2018  
Nu știu, nu va contrazic.
Raportează
GradinareasaLisandra 5 noiembrie 2018  
La mulți ani!
Mult succes și toate cele bune!
Raportează
CosminN 5 noiembrie 2018  
Mulțumesc, asemenea!
Raportează
cipriseini 5 noiembrie 2018  
Iti fac.
Dar în special la faveroles
Raportează
CosminN 5 noiembrie 2018  
Chiar te rog. Sigur vei avea ce vedea.
Raportează
cipriseini 5 noiembrie 2018  
La multi ani si multa putere de muncă.
O sa le caut sa le vad pe viu.
Succes !
Raportează
CosminN 5 noiembrie 2018  
Mulțumesc!
Și dacă iau 0 puncte, fa-mi și mie niste poze, te rog. :)
Din păcate eu nu voi putea ajunge.
Raportează
mogas 5 noiembrie 2018  
La multi ani si success!!
Raportează
CosminN 5 noiembrie 2018  
Mulțumesc!
Raportează
chopking 5 noiembrie 2018  
successsssssssss
Raportează
CosminN 5 noiembrie 2018  
Nu am cine știe ce așteptări dar ... Doamne ajuta!
Raportează
AdrianDomnesti 4 noiembrie 2018  
Multa bafta!
Raportează
CosminN 4 noiembrie 2018  
Doamne ajută!
Raportează
11Adela 4 noiembrie 2018  
La Multi Ani si sa fie-ntr-un ceas bun!
Raportează
CosminN 4 noiembrie 2018  
Mulțumesc, așa să fie dar sunt realist.
Raportează
nelram 4 noiembrie 2018  
La multi ani si Succes !
Raportează
CosminN 4 noiembrie 2018  
Mulțumesc, Doamne ajută!
Raportează
David95pv 4 noiembrie 2018  
La multi ani sanatate si multe binecuvantari !!!
Raportează
CosminN 4 noiembrie 2018  
Mulțumesc, asemenea!
Raportează
Toderas 4 noiembrie 2018  
La multi ani sănătoși cu impliniri și satisfactii in ceea ce faci!Multă baftă cu păsările ce le ai și le vei avea!Sa fii bucuros și cu sufletul împăcat!
Raportează
CosminN 4 noiembrie 2018  
Mulțumesc, asemenea îți doresc și eu atât în ceea ce te privește cât și în ceea ce privește hobby-ul nostru comun!
Raportează
undercover07 4 noiembrie 2018  
La multi ani plini de realizari!
Succes la Expo !
Raportează
CosminN 4 noiembrie 2018  
Mulțam fain!
Raportează
adrianclaudiu 4 noiembrie 2018  
La mulți ani sănătoși! Mult succes!
Raportează
CosminN 4 noiembrie 2018  
Mulțumesc, la fel și ție!
Raportează
adrianclaudiu 4 noiembrie 2018  
Se pare ca nu sunt singurul care nu a inelat bobocii anul acesta, nu cred ca mai am șanse acum sa ii inelez :(.
Raportează
CosminN 4 noiembrie 2018  
Nicio șansă. Dacă ar mai fi fost una inelat și eu 4 tineri. Cu aceia chiar m-aș fi prezentat la europene foarte încrezător. Peste 3 ani sa fie învățătura de minte și inclusiv până atunci.
Raportează
BejeraGheorghe 4 noiembrie 2018  
Mult succes! La mulți ani!
Raportează
CosminN 4 noiembrie 2018  
Mulțumesc, asemenea!
Raportează
imanoiu 4 noiembrie 2018  
Și la mulți ani!
Raportează
CosminN 4 noiembrie 2018  
Și din nou mulțumesc, asemenea!
Raportează
imanoiu 4 noiembrie 2018  
Succes!
Raportează
CosminN 4 noiembrie 2018  
Mulțumesc!
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.